gigolo worden

Wanneer jou het werkveld van een gigolo interessant lijkt en je hier je beroep van wilt maken, dan kun je natuurlijk kiezen om een switch te doen van beroep. Het is dan belangrijk dat je goed voor je hebt waarom je gigolo worden wilt en hoe je dit wilt gaan doen. Het is namelijk niet een standaard beroep. Je kunt natuurlijk altijd eens in gesprek gaan met iemand die werkt als gigolo en samen met hem de voor- en nadelen bespreken. Zo kun je aan de hand van zijn ervaringen beoordelen of dit iets is voor jou of niet. 

gigolo worden

Moet ik hiervoor een opleiding volgen? 

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, namelijk nee. Wil je gigolo worden? Dan hoef je geen opleiding te volgen. Wel kan het aan te raden zijn om verschillende cursussen te volgen waarbij je leert hoe je beter met mensen om kunt gaan, hoe je mensen beter kunt peilen en wat je moet doen in gevaarlijke situaties. Dan ben jij goed voorbereid voor dit beroep! 

Kan ik mij zomaar aanmelden bij een bureau? 

Wanneer jij gigolo worden wilt, dan is het niet mogelijk om je zomaar aan te melden bij een bureau. Een bureau kan namelijk niet zomaar iedereen aannemen. Je kunt wel een gesprek inplannen met een bureau en op die manier kennismaken. Aan de hand van dat gesprek kunnen zij al snel beoordelen of jullie een match zijn en of jij past bij dat bureau. Daarna kunnen jullie eventueel nog een gesprek inplannen en kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Het is ook belangrijk dat je aan jezelf denkt in deze situatie. Voel jij je goed bij dit bureau, denk je dat je kunt groeien binnen dit bureau en denk je dat hier veel kansen liggen? Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk contact opnemen met een ander bureau!