Je verwacht niet dat een date tijdens het darten Amersfoort kan beginnen. Nou ik kan je vertellen bij mij wel. Elke week ga ik met een paar vrienden naar het Eemcafé en vaak spelen wij daar een potje dart. Zo ook deze keer, er was een toernooi aan de gang waarvoor ik mij had ingeschreven. Deze avond was ik goed in vorm en hoefde ik nog maar één ronde te spelen om tot winnaar uitgeroepen te worden. Mijn tegenspeler was een zeer aantrekkelijke man waarmee ik wel een beschuitje wil eten.  

Helaas niet gewonnen

Helaas heb ik tijdens het darten in Amersfoort niet het toernooi gewonnen, maar heb er wel een leuke liefde aan overgehouden. Behalve om een toernooi mee te maken of om zomaar pijltjes te gooien kan je hier in het Eemcafé ook gezellig borrelen. Zelfs bestaat er de mogelijkheid om een kaartje te leggen of te biljarten. Alles is hier aanwezig voor een zeer geslaagde avond. 

Omdat ik bij na jarig ben en in een klein huisje woon heb ik besloten om mijn verjaardag in dit café te vieren. Zo hoef ik geen boodschappen in huis te halen en ook mijn woonkamer hoeft niet verbouwd te worden om alle visite te kunnen plaatsen.