Een nepvagina is inderdaad niet echt. Maar als je je ogen sluit en je penetreert deze kunstvagina – dan komt het er wel verdacht veel bij in de buurt. Ook als je je ogen gewoon open hebt ziet er allemaal heel realistisch uit. Ze hebben dezelfde vorm, look en feel van een echte vagina. Je kunt een nepvagina kopen in een omhulsel (de fleshlight) en andere kunstvagina’s hebben letterlijk wat meer body. Leuk voor alleen, nog leuker om samen te gebruiken. 

Kunstvagina met extra stimulerende kenmerken kopen

De kunstvagina’s voelen dus heel realistisch aan. Dat komt omdat ze – net zoals een echte vagina – zacht zijn van binnen en buiten. Je kunt met glijmiddel het zo nat maken als je wilt en is de binnenkant ook nog eens voorzien van extra stimulerende kenmerken. Allemaal om een echte vagina zo precies mogelijk na te bootsen. Die ervaring is echt onvergetelijk. Het tilt je orgasme naar een nog hoger niveau. Natuurlijk blijft een echte vagina nog altijd het fijnste. Maar wie zegt dat je ook alleen een nepvagina moet kopen voor soloseks kunt gebruiken?

Samen gebruiken voor dubbel zoveel genot

Het lekkere is dat je een seksspeeltje altijd ook gewoon met zijn tweeen kunt gebruiken. Wat voor speeltje het ook is. Hoewel er ook gewoon seksspeeltjes zijn voor samen, kun je altijd elk willekeurige toy toevoegen aan jullie seksleven. Met een nepvagina zou je bijvoorbeeld een trio kunnen nabootsen, voor als een echt drieluik nog net wat teveel van het goede is. Of gebruik het om voor je partner te masturberen. Ook heel spannend! 

Welke nepvagina kopen?

Er zijn veel verschillende nepvagina’s op de markt. Zoals je helemaal bovenaan dit artikel kon lezen: ze zijn er bijvoorbeeld als fleshlight (handig om eens mee te kunnen nemen) maar ook met een lichaam er aan vast. Te vergelijken met de zogeheten ‘real doll’. Wil je dus echt het idee hebben dat je een vrouw bij je in bed hebt liggen, dan is deze laatste variant echt iets voor jou. Wil je deze seks toy ook willen meenemen, ga dan voor de handige pocket pussy. Deze houd je in je hand en zorgt voor een extra dimensie tijdens het aftrekken. Je kunt de nep ‘pussy’ soms zelfs aan een muur bevestigen om ‘hands free’ met jezelf te spelen. Of gebruik de vrije hand om een prostaatvibrator uit te proberen. Zevende hemel!

Hoe reinigen als je klaar bent?

Minstens zo belangrijk: hygiëne. Nadat gebruik is het dan ook zaak om de vagina zo goed mogelijk weer te reinigen. Hoe je dat doet? Zo:

  • Trek de toy open aan de hand van de lipjes en spoel je het om met warm water
  • Giet een scheutje antibacteriële handzeep of toycleaner in het speeltje
  • Ga met je vingers in de vagina / sleeve om de zeep goed te verspreiden
  • Spoel alles goed uit met warm water en zorg dat alle zeepresten weer weg zijn
  • Dep alles droog. 

Nepvagina kopen en laten bezorgen?

Al met al is een nepvagina kopen dus echt een aanrader. Of je nu nog single bent of een relatie. Maar hoe zit het met bestellen en laten bezorgen? Je wilt waarschijnlijk niet dat als je niet thuis bent je bestelling bij de buren terecht komt. Wees gerust: bij de gemiddelde online sekswinkel gebeurt dat ook niet. Ten eerste wordt het discreet geleverd. Ten tweede komt de bezorger gewoon een ander moment terug mocht je niet thuis zijn.