Hier zijn een aantal van de beste vibrator tips van de blog sextoystips.com! Er zijn zoveel manieren om een vibrator te gebruiken en het hangt van ieder individu af hoe ze het beste te gebruiken zijn. Probeer daarom verschillende dingen, want soms is de ene manier fijner dan de ander. Wees creatief en zoek op wat er voor een verschillende manieren er zijn. Het is te beloven dat er wel een manier tussen zit die perfect is voor jou. Lees  dit zorgvuldig en kom je er nog steeds niet uit, of wil je iets compleet anders, er is overal iets te vinden, voor iedereen! 

Geduld

Het duurt soms even voordat je de perfecte manier hebt gevonden. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft andere stimulus nodig om te komen waar je wilt zijn. Test verschillende manieren en denk na over hoe fijn het is of hoe iets totaal niet werkte voor je; jij kent jouw lichaam het beste. Geen tips of manieren werkt voor daadwerkelijk iedereen. Zorg daarom goed voor de fijnste situatie en creëer misschien momenten waar jij helemaal de tijd kan nemen voor jezelf. Alles kan en alles mag je proberen. Bouw het rustig op en zorg ervoor dat je lekker ontspannen bent. Probeer dan wat je denkt dat fijn is, of als je dat al weet, kun je je al allemaal uitleven. 

Geniet

Het belangrijkste is natuurlijk het genieten. Er zijn veel manieren van ontspannen en genieten en het is goed dat je jezelf de tijd gunt en geeft om helemaal voor jezelf uit te vogelen wat werkt. Neem de tijd, neem de moeite en vergeet niet te genieten van het hele proces. Als je denkt dat een andere vibrator beter zou werken, probeer die dan uit. Als je hoop dat er iets anders ook beter kan, probeer dat. Geef jezelf dat genot en geduld dat je verdient om lekker achterover leunen (of natuurlijk te liggen 😉 en te genieten en ontspannen van de ervaringen die jij jezelf kan geven. Alles is mogelijk en niks is te gek. Ontdek het zelf, en geniet.