Als je als man graag aan je trekken wilt komen maar je hebt geen vriendin en je versiertrucs voor een onenightstand lopen steeds op niets uit dan zijn er nog maar een paar alternatieven. Je kunt naar een bordeel gaan of een escort bestellen. Dit gaat echter nogal in de kosten lopen. Je kunt ook veel plezier hebben met een nepkut voor mannen. Deze sekstoy is zeer populair en dat is niet zo vreemd, want het gebruik ervan geeft je het gevoel alsof je daadwerkelijk seks hebt met een vrouw. De masturbator is ook prima geschikt om je skills in bed te oefenen zodat je goed voor de dag komt als je voor het eerst het bed deelt met een nieuwe verovering. Je kunt een nepkut voor mannen gewoon online bestellen, je hoeft dus niet met een rood hoofd naar een sekswinkel in de stad. 

Welke masturbators zijn populair?

Er zijn masturbators te koop van verschillende merken. De Fleshlight is al vele jaren de absolute nummer 1 voor veel mannen. Fleshlight masturbators zijn te koop in diverse uitvoeringen. Je kunt kiezen uit modellen met een vagina opening maar er zijn er ook met de opening van een anus. Ieder model is vernoemd naar een sexy dame die schaars gekleed op de verpakking poseert. Je kunt je fantasie bij het gebruik door haar laten leiden, maar verplicht is dat natuurlijk niet. 

Welk model moet je kiezen?

Een masturbator is aan de binnenzijde voorzien van een stimulerende afwerking. Deze bestaat uit ribbels en noppen. Misschien ken je de condooms die dit ook hebben. Het is bedoeld om de penis extra te stimuleren. Je kunt tijdens het gebruik ook in de masturbator knijpen om daarmee het samentrekken van de vagina na te bootsen. Zo kun je jezelf trakteren op een zeer realistische ervaring terwijl er geen vrouw aan te pas komt. 

Zo heb je lang plezier van je sekstoy

Voor alle sekstoys, en dus ook voor je Fleshlight masturbator, geldt dat goed reinigen na gebruik de levensduur verlengt. Je kunt dit gewoon met lauw water doen, maar er is ook speciale sekstoy cleaner op de markt. Als je een glijmiddel wilt gebruiken dan kan dat, maar kies voor een glijmiddel op waterbasis als de binnenzijde van de masturbator gemaakt is van siliconen. Een siliconen glijmiddel kan namelijk je sekstoy aantasten waardoor hij beschadigd raakt. 

Je masturbator gebruiken als je met je partner bent

Er zijn stellen die het spannend vinden om sekstoys te gebruiken als ze samen van de liefde genieten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Je kunt de masturbator gebruiken bij het voorspel, zoals een vrouw daarvoor een vibrator kan benutten. Maar je kunt je partner natuurlijk ook de masturbator laten gebruiken om jou te verwennen, eventueel in combinatie met een BDSM rollenspel. Zo zijn er talloze mogelijkheden waarvoor je Fleshlight masturbators kunt kopen.

Waar koop ik mijn Fleshlight voor een goede prijs?

Online kun je bij een winkel voor sekstoys jouw Fleshlight masturbator kopen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment en je hebt je nieuwe sekstoy de volgende werkdag al in huis. Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verstuurd en met je persoonsgegevens wordt altijd zeer vertrouwelijk omgesprongen. Ontdek of de Fleshlight masturbators ook jouw seksleven leuker, lekkerder en spannender kunnen maken.