Wil je je eerste dildo kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze uitgebreide gids zal je alles leren wat je moet weten over deze seksspeeltjes! We zullen bespreken wat dildo’s zijn, welke verschillende soorten er zijn, hoe je ze moet gebruiken en nog veel meer. Aan het eind van dit artikel ben je een expert op het gebied van dildo’s en klaar om een aankoop te doen!

Wat zijn dildo’s?

Een dildo is een speeltje in de vorm van het mannelijke geslachtsdeel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Anders dan bij een vibrator, trilt een dildo niet. Je kunt dildo’s gebruiken om mee te masturberen, maar ook tijdens de geslachtsgemeenschap.

Wat voor soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten dildo’s waar je uit kunt kiezen. Zo bestaan er vaginale dildo’s, maar ook dildo’s die je anaal in kunt brengen. Daarnaast zijn er verschillende groottes, waardoor er altijd wel een geschikte variant voor jou tussenzit.

Een dildo gebruiken

Je kunt een dildo gebruiken bij het masturberen om je vagina of anus te stimuleren. Daarnaast is het ook mogelijk om je partner ermee te penetreren. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als de man al klaargekomen is maar jij nog niet. Ga voorzichtig te werk, zorg ervoor dat de boel niet droog is. Je kunt eventueel ook glijmiddel gebruiken.

Verschillende materialen

Dildo’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan rubber, siliconen of zelfs glas of metaal. Het verschilt per type materiaal of het speeltje makkelijk schoon te maken is of niet. Sommige materialen zijn daarnaast zachter dan andere. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en ook wat je budget is.

Tip: neem eens een kijkje op de website van christineleduc en ontdek wat er allemaal te koop is als het aankomt op dildo’s, maar ook op andere seksspeeltjes.